Het begon allemaal met een gek idee en heel veel ambitie.

Na haar jaar als Miss België 2010 en na meerdere jaren model te zijn in binnen- en buitenland, had Cilou nood aan standvastigheid en had ze een grote honger naar zelfstandigheid.

2016 is het jaar waarin het dochtertje van Cilou en Désiré geboren werd, Liya genaamd. Haar partner Désiré sprong enthousiast mee in het verhaal. Nog geen half jaar later gingen de deuren van Cilou Babystore open.

Al snel groeide Cilou Babystore uit tot een winkel met klanten die uit alle hoeken van België en van buiten de landsgrenzen.

Zes jaar later besloten ze om nog een stapje verder te gaan en kochten ze een historisch pand aan de rand van Brugge. Een periode van verbouwingen en mooie vooruitzichten kwam eraan. Ook baby twee was ondertussen een feit. Kleine broer Emeryck bracht extra leven in de brouwerij en leerde het koppel vooral multi-tasken.

Nu kan je hen terugvinden in het prachtig gerenoveerde pand en kan je er terecht voor je volledige babyuitzet, maar evengoed voor hippe kledij en artikelen tot en met 4 jaar onder de nieuwe naam Cilou Baby & Kids.

Samen met hun team begeleiden ze jou en je toekomstige gezinnetje in stijl en zorgen ze dat jullie een goede start krijgen vanaf de geboorte.