Op zoek naar een geboortelijst?
Powered by Geboortelijst.be

Voor de ouders

Baby Op komst? Proficiat!

Ging het helemaal vanzelf of ging de start wat moeizamer?

Het moment dat jullie ontdekten dat jullie mama of papa gingen worden is onvergetelijk!

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Daarom hechten wij veel belang aan wat jullie als ouder wensen en wijzen we jullie de weg door het bos van babyartikelen en geven jullie tips en tricks volledig op jullie maat.

We luisteren, bekijken en stellen zo de perfecte geboortelijst samen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar geheel persoonlijk. Vanaf dat jullie de uitzet gekozen hebben, gaan wij hiermee aan de slag.

Onder het motto “de laatste maand is gelijk aan de laatste dag” zorgen wij dat alles een maand voor jullie bevallingsdatum aanwezig is in de winkel.

Dankzij ons waarborgsysteem kunnen jullie dan ook al een maand voordien een afhaling inplannen zodat jullie als nieuwe ouders een zorgeloze start kunnen nemen.

Jullie gemoedsrust is onze prioriteit.

 

Voordelen van een geboortelijst bij Cilou Baby & Kids

 

  • Op afspraak: Ongestoord overlopen we zorgvuldig elk facet van ouderschap en de eerste periode na de geboorte. Tips, tricks en de drankjes horen er gratis bij. Het is jullie moment!
  • Activatie van de lijst: heb je al nieuwsgierige grootouders of een koopgrage meter/peter? Wij kunnen de lijst al activeren zonder de naam van de baby vrij te geven.
  • Online: als ouder krijgen jullie toegang tot eigen babywebsite met online geboortelijst. Zo is de lijst altijd toegankelijk en volledig gratis. Jullie kunnen zelf jullie favoriete artikelen aanduiden. Ook bezoekers vinden meteen de persoonlijke site van jullie kleintje
  • Duurdere stuks: duurdere artikelen kunnen jullie opsplitsen. Zo kunnen vrienden en familie een deeltje schenken.
  • Transparantie: aankopen kunnen online en in de winkel, met of zonder factuur. Het cadeau in de winkel laten ter afhaling van de ouders of verpakt ophalen. Laten opsturen, reserveren,… Het kan allemaal.
  • Voorschot/Waarborgsysteem: na goedkeuring van de lijst vragen we een voorschot van 30% op de globale lijst. Tot aan dit bedrag kunnen jullie een maand op voorhand de stuks meenemen zonder dat deze als “verkocht” op de lijst staan. Dat wil zeggen dat, ondanks dat de stuks al in jullie bezit zijn, je deze nog steeds cadeau kan krijgen. Bij afsluit van de lijst zal alles verrekend en teruggestort worden wat verkocht werd. Op deze manier krijgen jullie gegarandeerd een zorgeloze start vanaf de geboorte.
  • Waardebon: bij het afsluiten van de lijst krijgen jullie een waardebon t.w.v. 10% op de verkochte stuks van jullie geboortelijst (*).
  • Vaste korting van 10%: vanaf de dag dat jullie de geboortelijst komen leggen tot 2 jaar na de geboorte hebben jullie recht op een vaste korting van 10% (*).
  • Geen aankoopverplichting: het merendeel van de artikelen zien wij als “standaard”. Enkel gepersonaliseerde stuks of artikelen die wij specifiek bestellen voor jullie zijn met aankoopverplichting. Bijvoorbeeld: meubilair,…
  • Persoonlijk advies in een huiselijke sfeer en een uniek aanbod staan jullie te wachten.

Contacteer ons voor meer info!

(* niet op Stokke & Meubilair)